Ce așteptări are Clau-gol de la primul meci ca antrenor în Ștefan cel Mare


Claudiu Niculescu a prefațat astăzi meciul de mâine seară cu Sepsi, de la ora 21:00, care se vrea unul al renașterii după trei eșecuri la rând. Iată ce-a spus antrenorul ”câinilor”:

”Ne așteaptă un meci extrem de dificil, știm ce echipă întâlnim și ce adversar avem în față. Cunosc foarte bine antrenorul lor, știu ce le cere. Au primit puține goluri și nu degeaba se află pe acel loc în clasament. Trebuie să câștigăm cu orice preț, venim după o perioadă nu foarte bună în campionat.

O victorie ar mai liniști apele, locul lui Dinamo nu e acolo unde este acum, e clar. Dar am mare încredere și convingerea că băieții vor face tot ce depinde ei să câștige.

Sper să vină cât mai mulți suporteri care să-i susțină pe băieți. Dinamo a mai trecut prin perioade grele, în momentul în care s-au mobilizat fanii și au venit la stadion, susținând echipa așa cum știu ei să o facă. Am reușit să depășim acele perioade. Avem foarte mare nevoie de suportul lor și vreau să transmit că vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga mâine seară.

Sper să debutez cu o victorie în fața suporterilor. E puțină presiune, suntem concentrați la maximum, emoțiile sunt inerente. Dar nu sunt mari.

Nu avem probleme de lot, cu excepția lui Pesic, accidentat de mai multă vreme, cred că va reveni într-o lună de zile de acum încolo.

Nistor se gândea și înainte să semneze, mă bucur că se va relaxa puțin, a trecut printr-o perioadă grea. E un caracter puternic si a trecut peste aceasta perioada, dovada si evolutia de la Galati, este un lider, un jucator valoros, are un caracter puternic. Ii vreau concentrati doar la ce au de facut pe teren pentru Dinamo. Este un lucru extraordinar si cu siguranta va ajuta foarte mult echipa“

Am vorbit cu Florin Bratu, mi-a explicat in mare cum stau lucrurile aici, incerc sa iau ce pot eu din sfaturile oferite, am discutat luni seara, ramanem prieteni, am jucat impreuna, ne stim de multi ani, asta e viata antrenorilor si nu avem ce face”.

-->
Previous Nistor a semnat! Detaliile contractului
Next Promisiunea lui Dan Nistor după ce a semnat prelungirea. Citează un MARE fotbalist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *