Ce antrenor se autopropune la Dinamo


Dinamo a decis să renunțe la serviciile lui Dario Bonetti după umilința suferită de „câini” cu rivala FCSB, scor 6-0, iar Florentin Petre a transmis că e dispus să o antreneze pe formația din „Groapă”.

Deși Dario Bonetti încă nu a semnat rezilierea contractului și a transmis că va da în judecată clubul din „Ștefan cel Mare”, oficialii echipei Dinamo București sunt în căutarea unui nou antrenor.

Pe lista formației din „Ștefan cel Mare” se află Mircea Rednic, însă Florentin Petre este de părere că „Puriul” o să refuze oferta venită de la Dinamo și a explicat de ce.

Florentin Petre vrea să o antreneze pe Dinamo

Totodată, Florentin Petre a transmis că este dispus să își rezilieze contractul și să o preia pe formația din „Groapă”.
„Eu cred că dacă nu are responsabilitate şi nu are câteva milioane puse deoparte, nu vine. Vrea jucători care să facă diferenţa, Rednic nu o să vină la Dinamo dacă nu se poate bate la titlu.

Eu aş veni la Dinamo, pentru că sunt la început de drum, aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa mi-am riscat-o şi am atârnat de un fir de aţă. Dar antrenori ca Rednic şi Olăroiu, nu cred că îşi permit să-şi rişte cariera”, a spus Florentin Petre la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

În prezent, Florentin Petre (45 de ani) este antrenorul formației Brăila, acolo unde a ajuns pe data de 27 august 2018. Pe parcursul carierei, fostul mare jucător din „Ștefan cel Mare” a pregătit Foresta Suceava și Dinamo din postura de principal, iar la FC Brașov și Luceafărul a fost secund.

Citește și:

Poftiți în Bulgaria! Iată recomandările prefectului districtului Ruse

Previous Iuliu Mureșan îl ironizează pe Bonetti
Next Ce găseşte la Dinamo următorul antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *