Ce antrenor ar veni și acum la Dinamo


-->
Dinamo a rămas fără antrenor, după ce a retrogradat în Liga 2, iar până pe 20 iunie 2022 actuala conducere trebuie să rezolve această problemă, dar și lotul cu care gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” va aborda sezonul viitor.

Costel Pană (54 de ani) a devenit recent liber de contract după ce a reziliat cu Khaleej Club, din Arabia Saudită, liga secundă, și a spus că este gata oricând să o preia pe Dinamo. Antrenorul, care are deja 20 de ani de experiență, de 10 ani cu licență Pro nu se teme de o astfel de provocare.

”Sunt lipsit de modestie, dar o singură dată, în 20 de ani, am fost dat afară din cauza rezultatelor, după patru etape. Era în Arabia Saudită. În rest, am avut rezultate, însă, din cauza felului meu de a fi și de a spune lucrurilor pe nume am mai fost dat afară.

Am fost dat afară pentru că spuneam că avem nevoie de mingi, pentru că jucam fotbal, nu handbal. Spuneam că avem nevoie de 30 de mingi, nu de 15 și eram arătat cu degetul. Am fost dat afară pentru că am luat apărarea jucătorilor când am fost făcut ’jenanți’, am fost dat afară pentru că nu am ținut capul jos.

Mereu am spus lucurilor pe nume pentru că eu nu am ajuns la fotbal pentru că m-a dus, mama, tata sau măcelarul din Moreni (n.r. – este născut în Moreni, județul Dâmbovița). M-am dus singur și am reușit pe puterile mele, așa cum am făcut și în antrenorat.

Aș merge și pe jos la Dinamo, Eu stau la Muncii, nu-i problemă. Anunț acum că asta vreau. Le trimit CV-ul meu ca antrenor. Sunt liber de contract, am reziliat acum trei zile pentru că nu au fost de acord cu ce le-am cerut eu, legat de terenurile de antrenamant. Vor să jucăm ca Barceloina, dar pe ce”, a mai spus Costel Pană, la Digi Sport.

Citește și:

Relația Valentinei Pelinel cu ceilalți copii ai lui Cristi Borcea: ”Natural”

Previous Anunț șoc: „Mai bine o iei de la zero”
Next Cum vrea Dorin Șerdean să rupă DDB de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *