Miriuță nu a ascultat fanii. Cam așa ar putea juca Dinamo cu Gaz Metan


Dinamo vrea să înceapă renașterea cu meciul de la Mediaș. Una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, doar că etapa trecută n-a putut fi învinsă de CFR Cluj, Gaz Metan scoțând o remiză albă în Gruia și contribuind la schimbarea liderului. Diseară, de la ora 20:45, se întâlnesc două formații în suferință. Iar Miriuță nu a ascultat de suporteri care i-au cerut să bage tinerii cu medieșenii.

Dinamo n-a mai izbutit o victorie afară de astă vară! Doar un succes în precedentele 6 deplasări din campionat, 3-1 cu FC Voluntari, și două remize, în rest trei partide pierdute. În schimb, ardelenii au obținut o singură victorie în ultimele 6 meciuri jucate acasă, pe 29 septembrie, cu FC Botoșani (1-0). Plus un egal și 4 eșecuri.

Nu este un teren foarte prielnic pentru ”câini”. Din 10 meciuri la Mediaș, roș-albii au 3 victorii, la fel ca și gazdele, în rest 4 remize. Ultimul meci de campionat jucat pe terenul celor de la Gaz Metan a fost un șoc pentru Dinamo. A fost 4-0 pentru ardeleni! Cea mai recentă confruntare: pe 7 august, când elevii de atunci ai lui Cosmin Contra au învins cu 3-1, Paul Anton și Sergiu Hanca, o dublă, semnând victoria. În confruntările dintre Pustai și Miriuță, dinamovistul este bine poziționat, în 6 meciuri câștigând 4, iar antrenorul gazdelor una.

Echipa probabilă a ”câinilor”
Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva – Anton, Mahlangu – Hanca, Nascimento, Salomao – Bokila

Citește și:

Miriuță: ”Sunt un cățel mic, doar dau din coadă”. Ce spune despre ”hiene”

-->
Previous De ce se bănuiește că Nemec a luat intenționat al patrulea galben
Next Surpriză mare în echipa de start a lui Dinamo!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *