Ce amicale urmează pentru echipă


Dinamo se pregătește de startul ligii secunde. „Câinii” sunt în plină perioadă de transferuri şi pentru această săptămână şi-au stabilit alte două meciuri de pregătire.

Dinamo a obţinut prima victorie în meciurile amicale ale verii, scor 2-1, cu CSO Plopeni. Ovidiu Burcă are puţin timp la dispoziţie pentru a crea un lot omogen, care să se bată pentru promovarea în SuperLiga.

Fanatik anunță faptul că dinamoviștii şi-au stabilit alte două meciuri amicale pentru această săptămână. Miercuri dimineaţa, de la ora 10:00, Dinamo va evolua într-un meci amical cu Popeşti Leordeni, pe terenul advers. În iarnă, Popeşti Leordeni a câştigat cu 2-1 în faţa “câinilor”.

La finalul săptămânii, Dinamo va mai avea un joc de pregătire, de această dată în baza de la Săftica. Echipa lui Ovidiu Burcă va evolua împotriva celor de la CS Tunari, cu fix o săptămână înainte de startul ligii secunde.

“Câinii” vor juca în prima etapă a noului sezon pe terenul celor de la Progresul Spartac. Primul meci al echipei lui Burcă de pe teren propriu va fi împotriva celor de la Oţelul Galaţi. Derby-ul cu CSA Steaua este programat în Ştefan cel Mare, în etapa a şasea.

Citește și:

Noul șef de la Dinamo: ”Nu e Eternul Derby”

Previous Ce portar vrea să aducă Dinamo
Next Sportivii de la CSA se mută la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *