Ce alegeri importante urmează la Dinamo


Anunț important al Programul Doar Dinamo București. În lunile următoare urmează să se stabilească preșeintele board-ului DDB.

Astazi 05 iunie 2022, anuntam oficial stabilirea desfasuratorului in vederea ALEGERILOR PENTRU PRESEDINTELE DDB.
Prin ceea ce sunt, prin trairile lor si apropierea sufleteasca de DINAMO, cainii au reusit in ultimii 4 ani sa tina robinetul de oxigen la maximum deschis pentru echipa lor de suflet.
Prin contributia lor la imaginea unui program Unic in Romania, acestia au subliniat constant necesitatea de a fi reprezentati intr-un mod profesionist, echilibrat si performant atunci cand se iau decizii in cadrul programului Doar Dinamo Bucuresti.
In urma sedintei de astazi, 05 IUNIE 2022, in care au fost reprezentate toate judetele din tara si Diaspora, va informam urmatoarele:
• In perioada 16 IUNIE- 31 IULIE 2022 se vor depune dosarele candidatilor pentru postul de Presedinte al programului Doar Dinamo Bucuresti.
• In perioada 01 august-15 august 2022 va avea loc campania de promovare in randul membrilor a programului pe care fiecare candidat il va sustine.
• In data de 16 august 2022 va avea loc votul final pentru Alegerea noului Presedinte al Programului Doar Dinamo Bucuresti.
Principalele conditii de eligibilitate vor fi anuntate pe data de 16.06.2022 in urma consultarii cu grupul de comunicare DDB.
Dinamovisti de pretutindeni,
Dinamo nu a murit! Dinamo traieste datorita voua! Dinamo ne are DOAR pe noi ca ultim zid de aparare.
Caramida noua cu care venim in acest zid, are ca scop durabilitatea, protectia si garantia ca Dinamo va ramane in picioare.” – se arată în comunicatul DDB.

Citește și:

Andrei Caramitru îi ia la țintă pe ”Nicu” Dan și Clotilde Armand: ”O fi prostie, rea-voință”

Previous Gică Mihali îl face praf pe Grădinaru
Next Singura modalitate de fuzionare cu CS-ul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *