--> -->

Ce absențe va avea Dinamo sâmbătă


-->
Dusan Uhrin (54 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat manșa tur a barajului de menținere/promovare în Liga 1. Pe 21 mai, „câinii roșii” vor juca cu U Cluj în deplasare.

Universitatea Cluj și Dinamo se vor înfrunta sâmbătă, 21 mai, de la ora 20:30, în manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1. Cel mai probabil, meciul de pe „Cluj Arena” se va juca cu peste 25.000 de suporteri în tribune, dintre care aproximativ 7.000 ar putea fi dinamoviști.

„Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați”, a comentat antrenorul ceh.

Uhrin:„Șanse 50-50”

„Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a precizat Uhrin.

Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual.” a declarat mai devreme Dusan Uhrin la conferința de presă.

Citește și:

 

Previous Ce sumă a virat recent Nicolae Badea
Next Ce a declarat Lincar la conferință

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *