Ce absențe are Dinamo în meciul cu CSA


Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu CSA Steaua din etapa 6 a Ligii 2, programat vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

Antrenorul principal al „câinilor roșii” anticipează un meci „foarte dificil”. Întrebat dacă acesta este „eternul derby”, cel care continuă duelurile istorice dintre Steaua și Dinamo, Burcă a încercat să fenteze subiectul, dar a declarat că îl consideră, într-adevăr, derby.

„Foarte multă lume așteaptă acest meci. Întâlnim o echipă foarte bună a acestei ligi, cu un antrenor bun, cu foarte multă experiență. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar și noi am arătat că suntem pe un trend ascendent în ultimul timp, în special ca omogenitate, spirit în interiorul grupului, unde s-au mai așezat lucrurile.

Există deja o ierarhie la echipă, jucători cu experiență care încep să se impună, ceea ce e foarte important atunci când construiești o echipă, apariția unor lideri. Ne aflăm într-un moment mult mai bun decât săptămânile trecute. Încet, încet, lucrurile încep să intre pe făgașul normal.

Îi simt pe băieți pregătiți, motivați să facă un meci consistent mâine, care să le aducă o mare bucurie suporterilor noștri. O victorie ar însemna foarte mult ca încredere pentru grupul ăsta de jucători, care a muncit foarte mult și a ridicat nivelul într-un timp foarte scurt. Nu trebuie să spun ce ar însemna pentru suporteri, care așteaptă astfel de meciuri timp de un an.

Cred că mâine vom da un semnal important pentru oamenii care vor să ni se alăture, că indiferent ce se va întâmpla, clubul va merge înainte”, a declarat Burcă la conferința de presă.

Ce absențe are Dinamo

„La astfel de meciuri nu ai nevoie de motivație suplimentară. Înainte de aceste meciuri trebuie să-i echilibrezi pe jucători. Nu am făcut nimic special. Un meci nu trebuie să difere de altul, mereu trebuie să intri 100% concentrat, atent la lucrurile pregătite.

Eu sunt liniștit, dar știu că le putem oferi o satisfacție suporterilor. Prin perspectiva asta, meciul capătă o greutate”.

Cât despre absenți, a oferit 3 nume: „Avem indisponibili, pe Cătălin Țîră și Ionuț Bobea, ambii cu probleme la genunchi. Dar vor fi reintegrați în programul echipei începând de săptămâna viitoare. Mai este Tomozei, în a șaptea lună de recuperare după accidentarea la ligamentele încrucișate”.

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a a murit. ”Prințul Charles e regele nostru”

Previous Comunicat impresionant al PCH-ului
Next Invitați speciali astăzi la meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *