Ce a spus Țucudean după ce a învins Dinamo


Țucudean a reușit să marcheze două goluri pentru clujeni aseară și a fost fericit la finalul meciului, când a tras primele concluzii la cald.

„Mă bucur că ne înţelegem foarte bine eu cu Omrani. El mai ţine de minge, dar nu e problemă. Acum l-am văzut pe Cosmin Contra, n-am ştiut că a venit la meci. Forma noastră sportivă creşte. Dinamo cred că va prinde play-off-ul. Bratu a construit o echipă de la zero. Legia şi Celtic n-au câştigat în Luxemburg. Trebuie să fim foarte atenţi acolo. Ei joacă bine acasă, dar clar suntem favoriţi. Julio Baptista s-a antrenat doar separat până acum. E un jucător cu o experienţă foarte mare, vom învăţa de la el” – a spus George Ţucudean la Telekom Sport.

„A fost un meci frumos. Mă bucur că am reuşit să-l câştigăm. Noi am avut şi un meci în plus joi. Nu ştiu cât am alergat, dar cel mai important e că am alergat cu folos. Mereu am crezut că vom întoarce rezultatul. Cu Malmo a fost greu pentru că ei erau în plin campionat. Noi ne-am propus încă de la început să ajungem în grupele cupelor europene, nu neapărat în Liga Campionilor. Dudelange are jucători portughezi, nemţi, francezi. Va fi greu” – a spus Mihai Bordeianu la Telekom Sport.

Citește și:

Ar fi șocul verii! Cine a pus iar ochii pe Nistor!

 

Previous Dosarele X la Dinamo. Ce explicație s-a oferit după 3 goluri încasate la Cluj
Next Ar fi șocul verii! Cine a pus iar ochii pe Nistor!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *