Ce a spus Șumudică despre transferul lui Sorescu la echipa sa


Deian Sorescu (24 de ani), intrat în dizgrația antrenorului Mircea Rednic din cauza evoluțiilor slabe, ar putea fi salvat de Marius Șumudică.

Deian Sorescu și-a manifestat interesul de a pleca de la Dinamo, iar relațiile tensionate dintre el și antrenorul Mircea Rednic fac probabilă despărțirea, în cazul unei oferte bune din punct de vedere financiar.

Recent, a apărut informația potrivit căreia Deian Sorescu este dorit de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, posibilitate negată, însă, de antrenor.

”Nici nu se pune problema să-l vreau pe Sorescu, nici nu am apucat să vorbesc despre transferuri. Depinde ce se întâmplă până în iarnă, faci planuri pe termen așa lung la fotbal? Eu am reușit să câștig două meciuri, ultimele două, din păcate, le-am pierdut.

Lotul este restrâns și numeric, dar și valoric. Va trebui să recuperăm câteva puncte în etapele care au rămas, apoi vom vorbi despre transferuri.

Conducerea e dispusă să investească, dar nu s-a pus problema despre Sorescu. Cu siguranță mă voi uita și la jucători români”, a declarat Marius Șumudică, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Citește și:

Marcel Ciolacu: ”Fără astea PSD nu intră la guvernare!”. Dacian Cioloș, vehement: ”Nu votăm”

-->
Previous Un fost angajat îi răspunde dur lui Rednic: "Să spună cu nume și prenume"
Next Anunț șocant: „Anul ăsta e bomboana de pe colivă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *