Ce a spus Negoiță despre o posibilă revenire


-->
Dinamo este sigură de locul de baraj după ce Academica Clinceni și Gaz Metan au anunțat că nu mai pot continua și din sezonul următor în primul eșalon. Totuși, Negoiță este rezervat în ceea ce privește barajul.

„Să facă și alții măcar jumătate cât am făcut eu”

”Mi-am revenit și de revenit nu mai revin, că nu merită. E un domeniu mult prea zbuciumat și complicat. Am fost opt ani de zile la Dinamo, singur, îmi ajung!

Să mai facă și alții măcar jumătate cât am făcut eu și tot ar fi bine. Pare că se coboară, se merge la vale. Un barometru important sunt meciurile europene și parcursul european al echipelor românești”, a subliniat Ionuț Negoiță, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Negoiță îl „cheamă” pe Mbappe

„În glumă, Negoiță îl cheamă pe Kylian Mbappe la Dinamo. Starul francez a intrat în ultimele luni de contract cu PSG și presa internațională a scris că este ca și transferat la Real Madrid. ”Să existe un echilibru cu celălalt ‘Mbappe’ de la rivală”, a glumit omul de afaceri, făcând referire la porecla pe care i-a pus-o Gigi Becali lui Florinel Coman de la FCSB.

„Sincer, m-am uitat așa sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar știu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract și ar fi soluție pentru sezonul următor, mă gândesc. Ca să existe și un echilibru cu celălalt ‘Mbappe’ de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a mai spus Negoiță, la microfonul PRO TV.

Citește și:

Schwarzenegger către Putin: ”Tu poți asta”

Previous Dinamo primește iar bani de la suporteri
Next Gheorghe Mihali: "Din cauza lui am pierdut"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *