Ce a spus Crăciunescu despre golul anulat ilfovenilor


În minutul 89, la scorul de 3-2 pentru Dinamo, Neluț Roșu a trimis mingea în poarta bucureștenilor, dar golul nu a fost validat de arbitrul Iulian Dima.
Mihai Eșanu era departe de buturi. Cu toate acestea, Iulian Dima a anulat reușita lui FC Voluntari și a indicat repunere din careul mic al bucureștenilor.

Decizia lui Dima a stârnit reacții nervoase în tabăra ilfoveană, iar Gabi Tamaș a avut un conflict cu portarul lui Dinamo, Eșanu. Ambii au văzut cartonaș galben, iar partida a continuat fără alte incidente.

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre faza respectivă la Digi Sport Special și i-a dat dreptate arbitrului Dima.

„Dintr-o minge de arbitru nu se poate înscrie un gol direct în poarta adversă. Sunt niște condiții. Mingea, chiar dacă atinge solul, nu se poate înscrie un gol direct. Trebuie să fie mingea atinsă de cel puțin doi jucători sau de două ori.

Repet, jucătorii trebuie să lase mingea să atingă pământul, iar după aceea, un jucător dacă șutează mingea direct în poarta adversă, nu se poate înscrie gol. Arbitrul a procedat corect. Dacă Eșanu atingea mingea, era gol valabil”, a spus Crăciunescu la Digi Sport.

Citește și:

Omul care crede în Dinamo: „Aceasta este strategia corectă”

Previous Omul care crede în Dinamo: "Aceasta este strategia corectă"
Next 2 dinamoviști în formația etapei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *