Ce a spus antrenorul lui Dinamo la conferința de presă


Sorin Colceag, tehnicianul interimar al lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu FC Botoșani, din runda cu numărul 9 a Ligii 1.

„Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club, dar şi la nivel de rezultate. Eu sunt un antrenor curajos, așa că primul meu gând este victoria.

Mie îmi este greu să înţeleg cum poți stabili o tactică pentru a scoate un egal. Nu vreau să par infatuat, dar odată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti altceva decât victoria. Nu e altă variantă. Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul.

Sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine. Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja.

Suntem într-o situaţie de evaluare, pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt şi jucători care vin după o serie de accidentări”, a spus Sorin Colceag, într-o conferință de presă.

Citește și:

Condamnatul Dragoș Săvulescu vrea să dea în judecată România: ”Țară comunistă, fără cultura statului de drept”

-->
Previous Război total între Bonetti și Dinamo
Next Iuliu Mureșan a vorbit despre venirea lui Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *