Ce a spus Adrian Mutu după ce a plecat învins din Ștefan cel Mare


Antrenorul FC Voluntari, Adrian Mutu, a comentat înfrângerea din această seară în fața dinamoviștilor, dar și faptul că echipa sa este aproape de a retrograda.

”Bineînțeles că pregătim bine meciurile, băieții au încercat, am avut și o bară. Le-am cerut băieților să dea totul pe teren, Bratu a băgat o echipă tânără, asta este. Nu-mi reproșez nimic, știam ce găsesc aici, trebuia să încep de undeva. Am început direct din cel mai greu, am pus numele în joc, fața în joc și încerc să o scot la capăt. Trebuie să ne prezentăm la următorul meci cu mai multe resurse. Atât putem în momentul asta.  Dacă retrogradăm? Mai am un an contract, nu facem nimic, construim o echipă și o luăm de la capăt să revenim în Liga 1.

Frică nu îmi e de retrogradare, sunt îngrijorat că nimănui nu i-ar plăcea asta. Eu nu mă uit la frumusețea CV-ului meu acum, sunt momente grele, numai dacă treci prin astfel de momente știi pe viitor cum să le gestionezi. Am făcut șapte puncte până acum, mai mult decât Niculescu”, a declarat Adrian Mutu după meci.

-->
Previous Florin Bratu lămurește situația lui Hanca
Next Cine este noul puști DEBUTAT de Florin Bratu aseară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *