Ce a putut să spună Tibor Selymes despre Dinamo


Fostul jucător al lui Dinamo, Tibor Selymes, în prezent director sportiv al Poli Iași, abia așteaptă confruntarea din această seară, de la ora 21:00, și a făcut o radiografie a echipei din Ștefan cel Mare.

”Au mari probleme, mai ales în defensivă. În faţă însă au jucători de calitate şi mă refer în primul rând la Nistor, la care trebuie să fim foarte atenţi. Mie îmi place şi noul venit, Subotic, un jucător de forţă, pe care l-am avut jucător când antrenam la Târgu Mureş, mai e şi croatul Pesic, câţiva copii talentaţi. Nu trebuie subestimaţi, chiar dacă Dinamo de azi e foarte departe de cea din trecut.

Niciodată nu-mi voi renega trecutul de dinamovist, unde am petrecut trei ani foarte buni. Acolo m-am consacrat ca jucător, de acolo am ajuns în naţională şi la în străinătate. În această perioadă însă, eu ţin cu o singură echipă, Poli Iaşi. Lucrez aici, îmi pun toată capacitatea în slujba clubului, îmi doresc enorm să batem vineri Dinamo şi să continuăm urcuşul în clasament. Venim după două victorii, avem un moral bun, eu cred că avem forţa de a lega al treilea succes consecutiv şi a ajunge, dacă ne ajută rezultatele, în primele trei-patru echipe din Liga I, acolo unde ţintim”, a spus fostul jucător al ”câinilor”.

Selymes îi încinge pe dinamoviști și crede că ieșenii au prima șansă diseară.

”Şi eu că suntem favoriți! Avem jucători mai valoroşi, suntem o echipă mai bună, avem un lot mai bun. În plus, avem condiţii excelente, toate drepturile băneşti sunt la zi, echipa are şi prime de joc, care de multe ori sunt mărite faţă de cele oficiale, aşa cum s-a întâmplat până şi la Voluntari, când bonusul a fost crescut cu 50 la sută. Important este să ne concentrăm la maximum, să fim uniţi, să arătăm ca o echipă, să ne găsim ritmul nostru bun şi să ne impunem jocul”, a declarat Tibor Selymes pentru ziaruldeiasi.ro.

Citește și:

Dragoș Grigore e cu ochii pe ”câini”: ”Nu face cinste”

-->
Previous Ce spune Țucudean despre Dinamo. Cum s-a simțit în Ștefan cel Mare
Next Dragoș Grigore e cu ochii pe ”câini”: ”Nu face cinste”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *