--> -->

Ce a putut declara antrenorul Gazului


-->
Gaz Metan Mediaș a cedat fără drept de apel pe terenul Rapidului, scor 0-8, în runda cu numărul cinci din play-out-ul Ligii 1.

La finalul jocului cu Rapid, Flavius Boroncoi a oferit primele sale impresii. Antrenorul celor de la Gaz Metan a declarat că se aștepta la o diferență de nivel între elevii săi și adversari. Mai mult, tehnicianul și-a anunțat plecarea la finalul sezonului și crede că formația medieșeană se va desființa.

„Știam că sunt o echipă bună, că se bate pentru primul loc în play-out. Dar am știut și potențialul jucătorilor mei, pentru că nu pot să ducă ritmul din Liga 1. Noi încet, încet suntem în decădere, dar vă promit că la meciul cu Dinamo va fi altceva.

Eu le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează scorul. Și că era 0-3, pentru mine tot înfrângere era. Capul sus, e istorie acum, meciul s-a terminat. Vineri avem meciul cu Dinamo și trebuie să schimbăm atitudinea. Sunt tineri, sunt copii și îi înțeleg.

(n.r. dacă jucătorii de la Gaz Metan joacă gratis) Da, da. Ce să zic, nu pot să zic prea multe. Eu sunt antrenor și îmi fac datoria. Pentru ei vin și eu, să fiu alături de ei. Mai mult ca sigur îmi voi vedea și eu de drum. Chiar dacă sunt din Mediaș, nu mai pot să rămân.

(n.r. unde o vede pe Gaz Metan) Nicăieri. Echipa se va desființa, din păcate”, a spus Flavius Boroncoi, după meciul cu Rapid, conform DigiSport.

Citește și:

Leșe: ”Prin horit, îl găsesc pe Dumnezeu!”

-->
Previous Florin Prunea: "Mai bine nu se prezintă"
Next Performanță pentru Florentin Petre

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.