Ce-a făcut Lucescu în vestiarul rivalilor. Detalii oferite de un dinamovist


A surprins și i-a enervat, pe mulți dinamoviști, vizita lui Mircea Lucescu săptămâna trecută în vestiarul FCSB, înaintea partidei cu Mlada Boleslav (0-0). Suporterii, dar și o parte a foștilor coechipieri ai reputatului tehnician, printre care Cornel Dinu, nu au reacționat deloc pozitiv, ba din contră, vizavi de acest gest.

Ion Pârcălab, fosta glorie dinamovistă, care a jucat în Ștefan cel Mare între 1961 – 1970, a oferit câteva detalii. ”Părerea mea e că el a fost la meci pentru că e prieten cu Gigi Becali. E treaba lui ce face în particular, dar el n-are angajament cu cei de acolo, el nu le-a pupat steagul, nu le-a făcut tactica de joc, n-a făcut nimic. S-a dus la meci și, probabil, l-a rugat Gigi să se ducă în vestiar le spună câteva vorbe jucătorilor.

Eu am auzit de la alții din interiorul clubului că el n-a dat nicio indicație de joc. Indicații au fost date de antrenorul lor. Lucescu doar le-a spus câteva lucruri despre fotbal, despre viață, i-a îmbărbătat. A spus-o răspicat că nu ar putea antrena acolo și zic să nu-l băgăm pe Mircea Lucescu în aceeași oală cu alții”, a declarat Pârcălab pentru GSP.RO.

Citește și:

De ce a picat și a doua oară tratativele cu Dario Bonetti

-->
Previous OFICIAL Neagoe a reziliat. Cine va fi antrenor
Next De ce au picat și a doua oară tratativele cu Dario Bonetti

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *