Ce a făcut Dinamo în primul amical din această vară


Dinamo a disputat azi primul amical din cadrul cantonamentului din Polonia, iar „câinii” au pornit stagiul cu o victorie, 4-0 împotriva Olimpiei Elblag, formație din Liga a 3-a din Polonia, scrie gsp.ro.

Golurile lui Dinamo au fost reușite de Deian Sorescu, Sergiu Hanca, Daniel Popa și Ionuț Șerban.

Primul „11” utilizat de Florin Bratu: Eșanu – Corbu, D. Ciobotariu, Katsikas, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Sorescu, Axente, Moldoveanu

Tehnicianul dinamovist l-a titularizat în centrul apărării pe Denis Ciobotariu, proaspăt revenit de la divizionara secundă Chindia Târgoviște și a reîmprospătat aproape în totalitate aerul din ofensivă, alegând să-i titularizeze pe Mircea Axente și Deian Sorescu.

Antrenorul „câinilor” a surprins și în ceea ce privește varianta din poartă, Mihai Eșanu, împrumutat sezonul trecut la CS Balotești, fiind ales în detrimentul lui Vlad Muțiu, titular în câteva partide în play-out-ul recent încheiat.

Pe parcursul meciului, Bratu i-a mai introdus și pe Muțiu, Dudea, Mihai Popescu, Marco Ehmman, Sergiu Popovici, Ricardo Grigore, Tîrcoveanu, Șerban, Dima, Pesici și Popa.

Următorul test de verificare al dinamoviștilor va avea loc joi, 5 iulie, când se duelează cu Arka Gdynya, locul 12 în prima ligă din Polonia în sezonul recent încheiat.

-->
Previous Antun Palic și-a găsit echipă! Cu cine a semnat
Next DEZVĂLUIRE Cristi Borcea a spus tot! Ce are de gând cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *