Ce a făcut astăzi DINAMO în EHF


Dinamo a jucat astăzi în sala din Ștefan cel Mare, un meci în Grupa B a Handball European League, cu slovacii de la Tatran Presov.
Elevii lui Constantin Ștefan au șanse mici în continuare de a mai accede în optimile de finală, după ce în partidă precedentă au pierdut, tot pe teren propriu, într-un meci dramatic cu Kristianstad, scor 28-29, încleștare pierdută în ultima secundă, după ce „câinii” au avut avans de două goluri până spre final.

Dinamo a câștigat la limită astăzi, cu scorul de 32-30.

Până acum, handbaliștii din Ștefan cel Mare au strâns o victorie (29-27 cu Nimes), un egal (26-26 cu Fuchse) și a pierdut două confruntări (25-27 cu Sporting Lisabona / 28-29 cu Kristianstad).

Pentru meciul din această seară, antrenorii Constantin Ștefan și Sebastian Bota nu s-au putut baza pe Octavian Bizău și Stefan Vujic.

Din păcate, sistemeul competițial din Liga Națională o afectează mult pe Dinamo în competițiile europene. „Dulăii” joacă un mini turneu de câteva etape, apoi câteva săptămâni sunt iar liberi, astfel jucătorii sunt scoși din ritm. Cu toate astea, Dinamo are un parcurs perfect, 16 victorii în tot atâtea meciuri.

-->
Previous Dănuț Lupu: "Altfel e misiune imposibilă"
Next Patrick Kluivert despre Dinamo: ”Este complet greșit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.