--> -->

Ce a declarat Uhrin la conferința de presă


-->
Dusan Uhrin a revenit pentru a treia oară pe banca lui Dinamo. De fiecare dată, cehul și-a pus amprenta pe jocul lui Dinamo, și așa pare să se întâmple și acum. Cu 4 puncte în ultimele 2 meciuri, și fără gol primit, Dinamo pornește favorită în disputa împotriva oltenilor, un lucru atât de rar în acest sezon.

Antrenorul lui Dinamo își avertizează jucătorii să nu comită erori în defensivă la meciul cu FC U Craiova 1948, mai ales că echipa lui Nicolo Napoli are jucători buni de la mijloc în sus, în frunte cu atacantul Compagno.

Dusan Uhrin l-a lăudat pe antrenorul oltenilor, italianul Nicolo Napoli și a recunoscut că acest meci este capital pentru Dinamo.

Uhrin: „Craiova are o echipă bună”

„E un joc important pentru noi și Nicolo Napoli e un antrenor bun care e de foarte mult timp acolo, cunoaște foarte bine echipa și știe cum să joace. Va fi dificil pentru noi, Craiova are o echipă bună.

Sper să nu fie ultima noastră șansă să evităm barajul. Nu vreau să vorbesc dacă sunt pregătiți fizic. Nu cred că a fost o greșeală a antrenorilor. Problema au fost accidentările.

Matei e OK, Torje s-a antrenat doar trei zile și voi decide după acest antrenament. Fiecare meci e important pentru noi, dar mai ales acesta. Nu e de ajuns o singură victorie ca să evităm barajul”.

Speriat de Compagno?!

„Au un jucător foarte periculos, Compagno și trebuie să avem grijă în zona de penalty. A înscris multe goluri și au jucători buni și la mijloc. Noi trebuie să avem grijă la jocul nostru și să ne concentrăm doar la asta”.

Dusan Uhrin face apel la suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare în „Groapă” și se roagă ca jucătorii săi să nu comită erori grave, mai ales în defensivă: „Sper să nu facem greșeli mari. Sper să fie multă lume pe stadion și atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi.

E doar un pas mic și am nevoie de mulți alții. Sper să nu fac nicio greșeală în primul unsprezece. Antrenamentele sunt în regulă și nu pot să zic nimic legat de atitudinea jucătorilor”, a declarat Uhrin conform Fanatik.

Citește și:

Uhrin a găsit liderul apărării la Dinamo

-->
Previous Oltenii au prins frică de Dinamo: „Meci greu”
Next Ce sacrificii a făcut Morar pentru a veni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.