Ce a declarat Rici după meci


Ricardo Grigore in meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si FC Dinamo din etapa 4 a Ligii 1, disputat pe stadionul Gaz Metan din Medias, luni, 21 septembrie 2020.© FOTO: Valentin Macrea / Sport Picture
Ricardo Grigore (24 de ani), fundașul central al celor de la Dinamo, a avut un discurs categoric după înfrângerea „câinilor” din derby, 1-2 contra celor de la FCSB.

„Rici” a recunoscut supremația rivalei în derby, dar promite că Dinamo își va reveni și va începe să acumuleze puncte în Superligă.

„E frustrant pentru că nu am reușit să facem o primă repriză bună, iar în a doua în mare parte ne-am revenit. Să fim realiști, nu ne-am creat foarte mari ocazii, dar trebuie să ne revenim după aceste două jocuri, să mergem înainte pentru că trebuie să adunăm puncte. Și ei sunt fotbaliști, și ei au calitate.

Trebuie să ne așteptăm când întâlnim fotbaliști de valoare, mai ales la primele echipe ale campionatului. Jucători valoroși, cu meciuri la națională, în Europa. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor dacă vrem să facem ceva în viață. Nu ne e frică de nimic, ne gândim la fiecare meci în parte și să scoatem maximum de puncte.

Mi-era foarte dor de un derby, mi-au lipsit aceste meciuri. Mă bucur că am redebutat la Dinamo în noul sezon într-un derby. Din păcate nu am adus cele 3 puncte, dar sper să ne revenim cât mai repede. E decizia lui Mister dacă voi juca, mă bucur că am jucat. Cred că am demonstrat în amicale că m-am pregătit foarte bine și mi-a venit șansa să joc”, a declarat Ricardo Grigore la zona mixtă după partidă.

Oarecum ne-am simțit că jucăm acasă, că suntem obișnuiți cu terenul, cu tribunele, cu atmosfera

– Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Citește și:

Selly a anunțat public: „Mi-am cumpărat. Revin cu detalii”

Previous Eșec în Derby, dar speranțe pentru viitor
Next El poate fi arma secretă a ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *