--> -->

Ce au declarat Morar și Grădinaru după meci


-->
Dinamo pierde un nou meci în Liga 1, în primul meci din play-out. La 9 puncte distanță de primul loc care îți asigură locul în prima ligă, „câinii” par resemnați că obiectivul major va trebui să fie locul de baraj, de care nu este încă sigură. Academica Clinceni are 7 puncte, Dinamo fiind la doar 2 lungimi distanță.

Vlad Morar a fost din nou titular în atacul alb-roșilor, reușind și primul gol pentru aceștia. Acesta a venit în minutul 10, din pasa lui Torje, dintr-o neatenție în defensiva giuleștenilor.

Ce a declarat Morar după meci

„Am început foarte prost prima repriză. În partea a doua am avut mai multe ocazii de a marca, dar, din păcate, am început play-out-ul cu stângul. Greșelile individuale cred că și-au spus cuvântul, dar sper ca accidentații să revină de săptămâna viitoare și să fim mai puternici. Orice antrenor o să fie noi o să dăm totul.

Cred că începem foarte relaxați meciurile și asta ne costă. Sperăm să nu mai facem aceste greșeli. Nu ar trebui să fie nici presiune, însă va fi foarte greu să ajungem echipele din față, pentru că sunt foarte puternice. Sperăm să prindem barajul și să terminăm bine acest an. O să jucăm fiecare meci la victorie.

(n.r. despre faza golului) Gabi (n.r. Torje) m-a strigat, că nici nu eram atent, și așa am înscris”, a spus Morar, la finalul meciului Rapid – Dinamo, conform DigiSport.

Declarațiile lui Grădinaru

„Am pierdut 3 puncte. Îmi cer scuze fanilor. Ne pare rău că n-au putut să revenim. Sper ca jucătorii să reziste la presiune și să arătăm mult mai bine în meciurile următoare. E un moment greu, poate unii jucători nu rezistă. Retrogradarea e aproape. Sperăm împreună cu mister să reușim. Eu îi mulțumesc domnului Stoican că a avut încredere în mine. Și schimbările de antrenor sunt din vina noastră. Dacă a ajuns să ne fie frică și de Clinceni o să mă las de fotbal. De aia am și venit la Dinamo, e un brand, trebuie să jucăm”, a spus Răzvan Grădinaru.

Citește și:

Harari: ”Rusia – benzinărie cu arme nucleare”

Previous Florin Răducioiu revoltat: "Ce e asta?
Next Dusan Uhrin după înfrângerea cu Rapid: ”Realistic vorbind”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *