Ce a declarat Flavius Stoican la conferință


-->
A mai rămas o zi până la derby-ul dintre Rapid și Dinamo. Acesta se va juca pe National Arena, iar atmosfera de va anunța incendiară, cu peste 15.000 de suporteri în tribună.

Noi probleme medicale pentru Stoican

„Ricardo Grigore și Mihaiu au probleme medicale, a acuzat și Ivanov unele probleme. Sper să nu fie ceva grav. Voi decide după antrenamentul de azi cine va rămâne în lotul de 20 pentru meciul cu Rapid”, a spus Stoican.

„Ne așteaptă un meci cu câteva caracteristici aparte. În primul rând, vrem să obținem un rezultat pozitiv. Sper că jocul va confirma drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad. Trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți. Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Există o liniște în subconștientul nostru, dar nu e de ajuns. Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult.

Rapid are o echipă bună, cu suporteri care sunt apropiați de jucători. Am văzut o echipă care a făcut un meci foarte bun cu CFR. Nu cred că Mihai Iosif va fi îndepărtat de la Rapid. Omul acesta a dus echipa în prima ligă, a dus echipa pe un loc pe care nimeni nu se aștepta”.

Flavius Stoican, despre ce o așteaptă pe Dinamo în campionat „Vom trage linie la finalul sezonului regulat, iar în play-out sper să obținem cât mai mult. Suntem în urmărirea celor din fața noastră, așa cum și alții vor să ne bage pe noi sub linie. Suntem atenți la fiecare meci în parte. Trebuie să fim pregătiți, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Trebuie să fim atenți, se poate întâmpla orice”.

„Avem nevoie de puncte”

„Sunt și eu nostalgic după aceste derby-uri. E un meci important și trebuie să avem continuitate în rezultate. Va fi un meci foarte greu, avem nevoie de spirit de sacrificiu și determinare. Băieii sunt în formă bună și am mare încredere în ei. Avem nevoie de puncte și sunt convins că vom obține un rezultat pozitiv. Sunt convins că va fi un meci frumos și că jucătorii vor oferi spectacol.”, a declarat Florin Răducioiu, conform GSP.

Citește și:

Târgul de Turism al României: superoferte

Previous Florin Bratu: "Sper să revin la Dinamo"
Next Stoican își cheamă un prieten din Ucraina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *