--> -->

Ce a declarat Eșanu la conferință


-->
Portarul Mihai Eșanu spune ceea ce gândesc și el, și coechipierii, și antrenorii, și conducătorii lui Dinamo. Minunea e doar în teorie, în practică roș-albii mizează tot pe dubla de la baraj de la finele lunii mai pentru menținerea în Liga 1.

„Nu ne este frică! Realist vorbind, șansele mai mari sunt să ajungem la baraj. Este foarte greu să scăpăm de baraj, ne-am obișnuit puțin cu ideea, nu are de ce să ne fie frică. Este frustrant că am ajuns în situația asta pentru noi ca și club, din punct de vedere al istoriei.

Nu cred că lucrurile care s-au întâmplat la alte echipe și depunctările au fost pentru Dinamo, au fost din cauza cluburilor respective, care au greșit” a spus portarul lui Dinamo, Mihai Eșanu.

„Atâta timp cât există șanse matematice, sperăm la evitarea barajului. Jocul nu putem spune că ne ajută foarte mult, să putem spera că vom câștiga toate meciurile, dar știți că în fotbal se poate întâmplă orice, încercăm să fructificăm aceste șanse la maxim.

Situația este la fel de grea că anul trecut, dar lotul este diferit. Diferența este mult mai mare față de echipele din față, în comparație cu anul trecut”, a comentat Eșanu.

Eșanu: „Sperăm să facem o figură frumoasă la baraj”

„Este un pic frustrant să citești cu echipele din Liga 2 își doresc să joace cu noi la baraj, dar pe mine nu mă afectează foarte mult. Mă concentrez la ce am de făcut, dacă nu vom reuși să ne atingem obiectivul ,de a scăpa de baraj, sperăm să facem o figură frumoasă la baraj, să nu avem probleme.

Nu am stat să mă gândesc la partea negativă. Sunt pozitiv din fire, nu am stat să mă gândesc negativ, dacă ar fi să ajungem la retrogradare, ar fi o pată neagră pe C.V., pentru istorie.

Despre națională

„Sunt bine fizic. Orice jucător își dorește să ajungă la echipa națională, mai ales cei care nu au fost la echipa mare, este un vis pentru orice fotbalist.

Eșanu, despre posibilele certuri din vestiar

„Eu nu știu să fie o problemă între noi, nu s-a certat nimeni cu nimeni. Au ieșit informații din vestiar, știe toată lumea, doar din vestiar se pot auzi anumite lucruri, însă relațiile între noi nu sunt tensionate.

Mereu au fost bune. Vă dați seama că există o anumită teamă să spui ce gândești, dar nu știm de unde pleacă, cine dă afară din casă și nu putem să dăm vină pe cineva. E mai greu să te exprimi liber. Nu cred că ajută cu nimic, nu se întâmplă nimic bine. Dacă dă afară din vestiar ce se discută și se întâmplă ceva bun, ar fi altceva, dar e clar că se întâmplă doar lucruri negative și nu pot să înțeleg”, a punctat și Mihai Eșanu.

Visează să joace pe noul stadion „Dinamo”

Mi-ar face mare plăcere să joc pe un nou stadion al lui Dinamo, cred că și suporterii noștri merită un asemenea stadion. Nu garantează nimeni succesul cu un stadion nou, dar atragi mai mulți bani, jucători de valoare, Dinamo poate crește. Am privit ce a fost la Rapid, o atmosferă foarte, foarte frumoasă, un spectacol foarte frumos.

Citește și:

Băsescu în fața casei: ”N-o să uit niciodată”

-->
Previous Dinamo, decimată înaintea meciului cu Chindia
Next Prime de joc pentru următoarele 3 etape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.