Ce a declarat Borcea după marea veste


Cristi Borcea, fostul finanțator al lui Dinamo, s-a numărat printre oaspeții surpriză la meciul amical dintre România și Irlanda de Nord (1-1).

Prezența sa la Arena Națională a avut loc în urma aprobării de către Guvernul României a indicatorilor tehnico-economici pentru construirea noului stadion de pe șoseaua Ștefan cel Mare. Borcea, care rămâne implicat în activitățile Dinamo și a sugerat în repetate rânduri că ar putea investi în club dacă acesta va avea propriul său stadion, a încercat să evite discuțiile despre Hotărârea de Guvern, afirmând totuși că este cea mai bună veste pentru club de la Revoluție încoace.

„Credeam că se face stadionul, da. E cea mai mare realizare din ultimii 34 de ani. Se face sigur! De Dinamo nu vorbesc (n.r. de echipă)”, a spus Borcea la intrarea VIP de la Arena Națională, unde a fost însoțit de unul dintre copiii săi.

Grăbit, omul de afaceri n-a stat prea mult la discuții cu presa. A dezvăluit însă că va merge la toate meciurile naționalei de la Campionatul European din vară:

„După mulți ani, trăim și noi satisfacția de a merge la EURO. A venit și băiatul meu la meci, din America. Mergem la EURO, da. Cel mai important este să ieșim din grupe”.

Ce declara în ianuarie 2023

”Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul. Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. Stadionul Dinamo e cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu.”

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: „Telefonul este pierdere duhovnicească”

Previous Propunere interesantă din partea DDB Italia
Next Gabi Glăvan: „Nu vedeam pericolul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *