Ce a cerut Claudiu Florică pentru a prelua Dinamo. A spus tot, inclusiv cât ar vrea să investească


Discuțiile s-au mutat din zona echipei și a războiului dintre suporteri și conducere la vechiul subiect al cedării clubului. Pe lângă Horia Sabo, unul dintre oamenii de afaceri interesați să preia Dinamo, sau măcar pachetul de 51 la sută din acțiuni, este Claudiu Florică. Iar mulți apropiați ai grupării îl prezentau favorit pe acesta din urmă.

Claudiu Florică a oferit un interviu Gazetei Sporturilor și a vorbit despre situația tratativelor, în ceea ce-l privește, dar și de planul său. „Singurul lucru pentru care vreau să merg mai departe în ciuda avertismentelor „nu te lega la cap, ce nevoie ai de așa ceva, nu te băga!” este că oamenii simpli se agață de o speranță, de oriunde ar veni. Studiem, analizăm, sunt optimist, da, mai sunt interesat!

Dar răbdare, fiindcă nu m-aș fi băgat în această poveste dacă nu voiam să fac ceva concret. Doar că o asemenea tranzacție, dacă vrei să aibă un viitor pozitiv, nu se face cât ai bate din palme, iar eu nu vreau să ofer iluzii, să fac rău cuiva, să promit și să nu se facă. Eu nu vreau să mă joc cu sentimentele suporterilor sau oamenilor, în general”, a spus businessman-ul.

Tot el a explicat: ”Nu pot să vin doar pentru 6 luni, apoi „stai că mai aduc 500.000, un milion, două, de acasă!”. Serios, eu nu-mi stric numele și siguranța familiei. Trebuie ceva serios, nu să te arunci într-o aventură de 6 luni, un an. Dinamo e mai mult decât o echipă de fotbal, aceasta este greutatea numelui, sunt zeci de mii de fani cu trăirile lor, nu e un business impersonal.

Am nevoie de timp, lumea trebuie să înțeleagă că vorbim de o investiție de 10-12 milioane de euro, care nu sunt într-un sac după ușă, îi iei și merge jucăria. Vorbim de fonduri de investiții ce-și asumă riscuri, care au nevoie de previziuni financiare solide, care trebuie să știe de ce trebuie făcută investiția, de ce atât și nu atât, care sunt planurile de back up, sunt documente, un întreg mecanism. Nu poți să zici: „Hai, ia un milion și hai la treabă!””.

Citește și:

Asta e ultima: pe cine laudă MM Stoica din staff-ul lui Dinamo

Previous Reacții Horia Sabo și Florin Prunea vizavi de subiectul vânzării clubului
Next Neagoe a vorbit în premieră după noaptea de duminică! Ce i-a recomandat doctorul, ce are de gând, ce amintiri are

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *