EXCLUSIV Reacția lui Mircea Lucescu după ce s-a scris că blochează Dinamo


Dinamo a făcut cea mai proastă afacere din era Negoiță în urmă cu 6 ani. Atunci, ademeniți de Vasile Șiman, care a negociat la sânge contractul pentru Ionuț Șerban, dinamoviștii au acceptat să introducă o clauză de un milion de euro despăgubire în cazul în care jucătorul pleacă de la Dinamo.

Ce a scris astăzi Gazeta Sporturilor:

Mircea Lucescu, atunci antrenor la Șahtior Donetk, le-ar fi garantat ”câinilor” că-l ia la echipa sa: ”Șerban e un mare talent, luați-l în orice condiții pentru că după șase luni sau un an îl iau eu în Ucraina și vă dau pe el măcar șase milioane de euro”.

Negoiță la auzul acestei sume nu a mai stat pe gânduri și l-a pus pe Anghelache să semneze acel contract pe 6 septembrie 2013.

În sezonul 2013/2014, Șerban a avut cifre dezastruoase: în 21 de meciuri a reușit doar un gol. Așa că Lucescu l-a lăsat pe Șerban în Ștefan cel Mare, de unde cel mai probabil va ieși la pensie!

Reacția lui Mircea Lucescu:

”E o invenție incredibilă, nici nu-mi aduc aminte cine este Ionuț Șerban. Știți foarte bine că eu nu prea am luat jucători români.  Garantam eu pentru Șerban de care nici nu-mi mai amintesc? Pe Rotariu da, îl știu, dar de acest Șerban chiar nu mai îmi amintesc”, a declarat Lucescu pentru doardinamo.ro.

Citește și:

CE GEST Patrick Ekeng, comemorat în Polonia printr-un gol

-->
Previous CE GEST Patrick Ekeng, comemorat în Polonia printr-un gol
Next Bogdan Bălănescu, mesaj DUR pentru Mihai Stoica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *