Cauza reală a intrării în insolvență


-->
Administratorul judiciar al lui Dinamo îl arată cu degetul pe Pablo Cortacero pentru situația financiară extrem de grea, lucru pe care îl explică într-un amplu raport de cauze și împrejurări.

Dinamo pregătește planul de reorganizare al clubului, iar în zilele următoare vor avea loc primile întâlniri preliminare pentru cei înscriși în tabelul creditorilor.

În urma acestui raport, pentru care administratorul judiciar al lui Dinamo a cerut mai mult timp, Zăvăleanu a spus lucrurilor pe nume și va prezentat acest raport în fața judecătorului sindic

Conform Radio Dinamo 1948, acestea sunt concluziile raportului de cauze și împrejurări: „În fapt, managementul defectuos al membrilor din conducerea Dinamo 1948 SA, respectiv Lotus Perfect Products SRL, Fernandez Pablo Manuel Cortacero și Couto Lago Alejandro, a fost cauza principala a intrării debitoarei în incapacitate de plată, ce a culminat cu deschiderea procedurii insolvenței prin intermediul prin Încheierii de ședința pronunțată la data de 28 iunie 2021, în dosarul nr. 18583/3 2021, aflat pe rolul Tribunalului București, Secția a VII-a Civilă”.

Citește și:

Gabriela Firea, detalii despre legea propusă de PSD privind plafonarea prețurilor la energie: ”43% mai puțin”

Previous Cosmin Matei aproape de o tragedie
Next Un titular de bază s-a accidentat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *