Câți jucători își dorește Dușan Uhrin.


Dinamo s-au întors înapoi în țară, după un scurt cantonament în Turcia. Echipa a lăsat o impresie foarte bună în amicale, în ciuda înfrângerii cu Galatasaray. Echipa lui Fatih Terim este o adevărată forță în țara sa, terminând la egalitate de puncte cu echipa campioană.

La întoarcere, eroul lui Dinamo, cehul Dușan Uhrin a declatat că a avut parte de o pregătire bună, dar are și câteva așteptări odată ajunși în România.

„Am avut parte de o vreme foarte bună, am avut toate condiţiile ca să ne antrenăm şi, de asemenea, am jucat şi meciuri bune. Sper ca până miercuri să se rezolve totul şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu ştiu nimic. Sper să nu se întâmple miercuri, sper să se întâmple ceva azi sau mâine, pentru că avem de rezolvat o mulţime de probleme, legate de salariile jucătorilor, de transferuri, pentru că nu avem voie să transferăm jucători.

Nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem poate şase, şapte jucători. Am multe promisiuni”, a anunţat antrenorul de la Dinamo, Dusan Uhrin.

Citește și:

Cine este administratorul judiciar al ”câinilor”. Detalii despre următorii pași

-->
Previous Șerdean pleacă după Cortacero în Spania
Next VESTE EXCEPȚIONALĂ PENTRU FAMILIA DINAMO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.