Câți bani intră în conturile lui Dinamo


Agentul fotbalistului, Ioan Becali, a specificat înainte de plecarea spre Polonia suma reală care a intrat în contul lui Dinamo, dar și că Sorescu nu a semnat încă, deși cluburile s-au înțeles.

Mijlocașul și-a dorit să plece de la Dinamo și a semnat cu firma fraților Becali în urmă cu aproximativ trei luni. Giovanni Becali a plecat cu Sorescu spre Polonia pentru semnarea contractului și vizita medicală.

„A durat o zi întreagă, dar important e că Dinamo și-a atins scopul. Și-au programat 800.000 și eu sper că au aproape un milion, au și procente la următoarea vânzare. Important e că după o zi întreagă s-a rezolvat.

Jucătorul nu a semnat încă, vom vedea care e situația acolo. Patru ani la Dinamo și alții stau 40 de ani cu o soție și o lasă. Nu? E semnat de trei sau patru luni cu noi și s-a realizat.

E totul perfect, vizita medicală o face azi și atunci când vizita medicală e ok, ne punem de acord cu taxele care sunt acolo. În principiu, suntem de acord. Era un om de bază, era emblema echipei… hai să dăm uitării tot și să ne gândim că Dinamo trebuie să meargă și fără Sorescu.

Au luat niște bani, mult mai mulți decât au crezut. Sper să fie bine. Dinamo, cu Flavius Stoican, să se salveze pentru că e păcat ca Dinamo să nu fie în prima ligă”, a spus Giovani Becali, la plecarea spre Polonia.

Din informațiile știrilor PRO TV, Dinamo va încasa 1 milion de euro pe Deian Sorescu. Doar că suma va fi livrată timp de un an în conturile grupării din Ștefan cel Mare. Totodată, Iuliu Mureșan și-a mai securizat și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer al jucătorului de la Rakow.

Citește și:

IPS Athanasie de Limassol: ”Acolo Dumnezeu a intervenit și a schimbat toate lucrurile”

-->
Previous Cel mai reușit transfer al lui Dinamo: ”E foarte implicat”
Next Încă un transfer rezolvat: ”Îl vom anunța”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.