Câți bani cere Ante Puljic după despărțirea de Dinamo


Ante Puljic a denunțat unilateral contractul cu Dinamo și a deschis un proces la FIFA pentru a-și recupera salariile restante.

Potrivit GSP, fundașul croat a denunțat unilateral contractul cu Dinamo și a deschis un proces la FIFA pentru a-și recupera cele patru salarii restante, care ar însuma aproximativ 60.000 de euro.

„Puljic aseară a plecat(miercuri). Jucătorii își asumă niște riscuri. Nu poți pleca așa! Nici străinii nu pot pleca decât dacă sunt hotărâri FIFA, definitive și executive”, a declarat Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo, potrivit sursei citate.

Ante Puljic (33 de ani) a fost transferat de Dinamo, liber de contract, în toamna lui 2019, de la Al-Faisaly.

„Am discutat cu jucătorii în fiecare zi, ceea ce nu prea erau obișnuiți, le-am notat problemele, să vedem ce putem rezolva. Îmi cer scuze Rapidului, i-am încurcat și pe ei.

Jucătorii își cer banii, sunt salarii restante, dar în insolvență nu poți plăti salarii din urmă.

De exemplu, la Mediaș s-au dat peste 90% din restanțe, la CFR 12%, iar la Dinamo, la insolvența precedentă, în jur de 5%.

Știu că jucătorii au muncit pentru acești bani, eu nu știu ce s-a promis înainte, dar nu e voie să dai niciun salariu anterior insolvenței.

Oricum, sunt salarii foarte mari, nu înțeleg cine a negociat, pe ce s-a bazat, sunt salarii de campioana României, sunt unele în jur de 20 de mii de euro pe lună.

Clubul poate negocia cu fiecare acum, nu sunt sclavi, scăderea salarială trebuie acceptată de jucători.

Dacă nu acceptă scăderea salariului, firma de insolvență, nu clubul, poate rezilia contractele dacă se consideră că împiedică planul de reorganizare”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Citește și:

Mai apar și vești bune la Dinamo. O decizie importantă pentru echipă

-->
Previous Veste MARE pentru Dinamo
Next Iuliu Mureșan, noi declarații: "Ei pleacă, el va continua."

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *