Câteva concluzii după ce am fost cu Dinamo în cantonament. Cum poate arăta echipa cu Viitorul


10 zile a durat cantonamentul lui Dinamo din Spania. Într-o locație de vis, Barcelo Marbella, la doar 3 kilometri de Puerto Banus, locul unde vedete și milionari din toată lumea își ancorează iahturile, dinamoviștii au pus la cale o strategie pentru a readuce acest club acolo unde-i este locul. Dan Nistor și compania s-au pregătit la Marbella Footbal Center, locul unde Jurgen Kloop i-a antrenat pe băieți înaintea finalei Champions League. Acolo dinamoviștii s-au întâlnit cu staruri de la Real Madrid, precum Nacho sau Lucas Vasquez, care se antrenau separat pe terenurile de pe Costa del Sol.

Doardinamo.ro a asistat aproape de la toate antrenamentele ”câinilor” din Spania. Iar ceea ce putem să spunem după ce i-am urmărit pe fotbaliști este că Dinamo arată în acest moment ca o echipă unită, serioasă, fără bisericuțe, una care pare să lupte pentru un singur obiectiv – să se califice în play-off și mai departe să lupte la titlu, chiar dacă declarativ fotbaliștii s-au înțeles să nu vorbească despre câștigarea campionatului.

Preparatorul fizic, Marius Dima, a fost omul care i-a ”chinuit” pe jucători, i-a transpirat în fiecare zi, i-a stors de energie, dar nimeni nu s-a plâns și roadele, credem noi, dar și jucătorii, care așa cum recunoștea Montini, dimineața când suna ceasul, spera să fie deja seară, se vor vedea în campionat.

Dinamo a făcut transferuri bune în această vară:

1. Cătălin Straton – portar
2. Alexandru Răuță – închizător
3. Andrei Sin – fundaș stânga
4. Florin Bejan – fundaș central
5. Kevin Bru – mijlocaș central
6. Riccardo Piscitelli -portar
7. Brito – mijlocaș dreapta
8. Filip Mrzljak – închizător
9. Slavko Perovic – vârf
10. Gabriel Moura – fundaș dreapta

Cum ar putea arăta Dinamo în primul meci, cu Viitorul Constanța:

Straton (Ricardo Piscitelli) – Gabriel Moura (Sorescu), Florin Bejan (Klimavicius) , Ricardo Grigore (Ciobotariu), Andrei Sin – Răuță (Ioan Filip), Mrzljak – Sorescu (Brito, Andreas Mihaiu), Dan Nistor(Kevin Bru), Moldoveanu – Montini (Slavko Perovic, Daniel Popa)

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Prunea îi transmite un mesaj CLAR lui Negoiță. Ce vrea de la fani

Previous INTERVIU PREMIUM Prunea îi transmite un mesaj CLAR lui Negoiță. Ce vrea de la fani
Next Curățenia costă SCUMP. Patru jucători nu vor să plece și-și cer banii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *