Câteva concluzii după ce am fost cu Dinamo în cantonament. Cum poate arăta echipa cu Viitorul


10 zile a durat cantonamentul lui Dinamo din Spania. Într-o locație de vis, Barcelo Marbella, la doar 3 kilometri de Puerto Banus, locul unde vedete și milionari din toată lumea își ancorează iahturile, dinamoviștii au pus la cale o strategie pentru a readuce acest club acolo unde-i este locul. Dan Nistor și compania s-au pregătit la Marbella Footbal Center, locul unde Jurgen Kloop i-a antrenat pe băieți înaintea finalei Champions League. Acolo dinamoviștii s-au întâlnit cu staruri de la Real Madrid, precum Nacho sau Lucas Vasquez, care se antrenau separat pe terenurile de pe Costa del Sol.

Doardinamo.ro a asistat aproape de la toate antrenamentele ”câinilor” din Spania. Iar ceea ce putem să spunem după ce i-am urmărit pe fotbaliști este că Dinamo arată în acest moment ca o echipă unită, serioasă, fără bisericuțe, una care pare să lupte pentru un singur obiectiv – să se califice în play-off și mai departe să lupte la titlu, chiar dacă declarativ fotbaliștii s-au înțeles să nu vorbească despre câștigarea campionatului.

Preparatorul fizic, Marius Dima, a fost omul care i-a ”chinuit” pe jucători, i-a transpirat în fiecare zi, i-a stors de energie, dar nimeni nu s-a plâns și roadele, credem noi, dar și jucătorii, care așa cum recunoștea Montini, dimineața când suna ceasul, spera să fie deja seară, se vor vedea în campionat.

Dinamo a făcut transferuri bune în această vară:

1. Cătălin Straton – portar
2. Alexandru Răuță – închizător
3. Andrei Sin – fundaș stânga
4. Florin Bejan – fundaș central
5. Kevin Bru – mijlocaș central
6. Riccardo Piscitelli -portar
7. Brito – mijlocaș dreapta
8. Filip Mrzljak – închizător
9. Slavko Perovic – vârf
10. Gabriel Moura – fundaș dreapta

Cum ar putea arăta Dinamo în primul meci, cu Viitorul Constanța:

Straton (Ricardo Piscitelli) – Gabriel Moura (Sorescu), Florin Bejan (Klimavicius) , Ricardo Grigore (Ciobotariu), Andrei Sin – Răuță (Ioan Filip), Mrzljak – Sorescu (Brito, Andreas Mihaiu), Dan Nistor(Kevin Bru), Moldoveanu – Montini (Slavko Perovic, Daniel Popa)

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Prunea îi transmite un mesaj CLAR lui Negoiță. Ce vrea de la fani

-->
Previous INTERVIU PREMIUM Prunea îi transmite un mesaj CLAR lui Negoiță. Ce vrea de la fani
Next Curățenia costă SCUMP. Patru jucători nu vor să plece și-și cer banii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *