Câte etape lipsesc Pierret și Grădinaru


Dinamo a câștigat meciul de la Botoșani cu scorul de 3-2, dar a pierdut 2 jucători importanți din cauza cartonașelor roșii încasate. Cel mai probabil, Pierret va fi înlocuit de Alex Răuță, iar Grădinaru de Gabriel Moura.

Întrunită luni, 9 mai 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC Botoșani vs. Dinamo 1948 SA – Eliminări: Pierret Balthazar Jean Philippe Marie (Dinamo), Moga Ioan Sebastian (antrenor Dinamo), Grădinaru Răzvan Toni (Dinamo) – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Pierret Balthazar Jean Philippe Marie cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei; În baza art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancționează jucătorul Grădinaru Răzvan Toni cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei; În baza art. 53.1 și 2 din RD, se sancționează antrenorul Moga Ioan Sebastian cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 360 lei.

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. AFC Chindia Târgoviște – Eliminare: Bergodi Cristiano (antrenor ACS Sepsi OSK) – În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei.

Citește și:

Ministrul Sportului, Eduard Novak, nu vede nimic în neregulă în scandalul imnului: ”E despre lipsa de respect”

-->
Previous Debut senzațional pentru Giani Kiriță
Next Cornel Dinu: „Dinamo a murit pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.