Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu CSA


-->
Dinamo a luat o decizie surprinzătoare pentru derby. Rivalii de la CSA Steaua vor avea 8.000 de bilete rezervate la meci, toată peluza dinspre Basarabia. Motivele acestei decizii sunt şi de natură financiară.

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. “Câinii” au făcut eforturi financiare importante pentru a găzdui meciul pe cea mai mare arenă a ţării şi speră să îşi recupereze banii investiţi.

Oficialii “câinilor” au luat o decizie surprinzătoare. Au acordat rivalilor de la CSA Steaua 8.000 de bilete pentru acest derby, adică întreaga peluză dinspre Bulevardul Basarabia, preţul unui tichet fiind de 25 de lei. Fanii dinamoviști au primit aproximativ 24.000 de  bilete, și conform doardinamo.ro, s-au vândut aproximativ 3.000 de bilete, mai exact 2.800.

Fanii celor de la CSA Steaua vor avea la dispoziţie mai mult decât suficiente bilete pentru derby-ul de vineri. Cealaltă peluză, dinspre Pierre de Coubertin, este ocupată, în mod tradiţional, de galeria dinamovistă, ori de câte ori “câinii” joacă pe Arena Naţională.

Preţurile la bilete pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua. Se pot comanda online de AICI.

Peluze – 25 Lei
Tribuna 2 – 40 lei
Tribuna 1 – 50 lei
Vip 2 – 70 lei
Vip 1 – 80 lei
Loje – 200 lei

CSA Steaua are mai multe bilete rezervate pentru acest meci decât a fost asistenţa adunată în toate cele trei partide pe care “militarii” le-au disputat pe propriul stadion în actuala stagiune.

Citește și:

Foștii ”câini” dezlănțuiți, dar departe de Dinamo

Previous Cu cine va juca Dinamo în Cupa României
Next Ovidiu Burcă a prefațat duelul Dinamo-Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *