Cătălina Ponor a rămas calificată doar în finala la bârnă


Rio de Janeiro - Ginasta da Romênia Catalina Ponor termina final por aparelhos da trave na 7ª posição (Fernando Frazão/Agência Brasil)
-->
Rio de Janeiro – Ginasta da Romênia Catalina Ponor termina final por aparelhos da trave na 7ª posição (Fernando Frazão/Agência Brasil)
Calificată iniţial în finalele de la sol şi bârnă ale Campionatului European de la Cluj, după întrecerile de joi, Cătălina Ponor a rămas la sfârşitul zilei de ieri doar cu o finală. Juriul de apel i-a revizuit nota Cătălinei Ponor de la sol. Considerând că valoroasa noastră sportivă nu a executat un element, i-a scăzut o jumătate de punct. Astfel, de la 13.566, Cătălina a rămas cu 13.066, notă care a scos-o dintre primele opt sportive la acest aparat!

”Nu mă simt nedreptăţită, să fim serioşi, a fost greşeala mea. Tocmai din cauza faptului că am vrut să evit o accidentare, am vrut să feresc puţin glezna. Felul în care mă doare în momentul acesta, aş putea să fac o finală. Probabil dacă aş fi continuat şi aş fi făcut şi saltul la sol, se putea să pierd şi finala la bârnă.

Am luat decizia exact când am plecat pe diagonală, am văzut că nu merge. Eram în 900 şi în următoarea secundă am avut o fracţiune în care am spus NU. Stai liniştită şi nu te rupe acum! Acesta a fost riscul meu, mi l-am asumat. Este adevărat că s-a anunţat altceva şi a fost greşeala arbitrilor, dar asta este, suntem într-un sport, am mai păţit şi alte momente neplăcute, am reuşit să trec peste. Mai am de făcut această finală (n.r. bârna) şi trebuie să mă concentrez pe ea”, a reacţionat reprezentanta României.

Cătălina Ponor va intra în finala de la bârnă duminică, printre cele şapte adversare numărându-se şi Larisa Iordache.

Sursa: prosport.ro

Previous Moment extraordinar pentru căpitanul Antun Palic
Next Dinamo vrea răzbunare cu oltenii: ”Vrem revanșa!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *