Cătălin Itu se întoarce la CFR


Dinamo se va reuni miercuri sub comanda lui Flavius Stoican, dar noul antrenor al „câinilor” a primit o veste proastă.

Formația alb-roșie nu va mai putea conta în a doua parte a sezonului pe Cătălin Itu. Mijlcașul de 22 de ani a fost unul dintre oamenii de bază ai lui Dinamo, dar nu va continua sub comanda lui Flavius Stoican.

Cătălin Itu nu se va prezenta pe 5 ianuarie la reunirea lui Dinamo. Surse GSP, apropiate de gruparea din Gruia, informează că Dan Petrescu l-a chemat înapoi pe mijlocaș. Acesta fusese împrumutat la Dinamo până la finalul sezonului pentru că nu a mai prins un loc pe lista cu jucători trimisă de CFR la Ligă.

Dan Petrescu va renunța la o serie de jucători în această iarnă, iar printre plecări se numără și Emmanuel Culio. Mijlocașul argentinian va pleca din nou în țara natală, din cauza unor probleme familiale, astfel că CFR Cluj va putea să-l înregistreze pe Cătălin Itu pentru a doua parte a sezonului.

În acest sezon, Cătălin Itu a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. Acesta a bifat 16 meciuri pentru „câini” și are în cont o pasă de gol.

Trecut pe la juniorii celor de la Unirea Dej și pe Academia Hagi, Cătălin Itu a ajuns la CFR Cluj în august 2018, iar un an mai târziu a făcut pasul spre prima echipă, la care a bifat 66 de partide.

Citește și:

Cum îi motivează Stoican pe cei reveniți din exil: ”Arde cămașa pe noi”

-->
Previous Un fost jucător de la FCSB, aproape de Dinamo
Next OFICIAL Răducioiu a semnat cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *