Cătălin Hîldan Jr : ”O să dau tot ce pot mai bun din mine”


Cătălin Hîldan Jr. este fiul lui Cristi Hîldan și nepotul legendarului Cătălin Hîldan. Un nume pe care orice dinamovist vrea să îl audă din la partidele lui Dinamo. Acest lucru va fi posibil în următorii ani deoarece puștiul de 17 ani a fost promovat la echipa mare.

Cătălin Hîldan Junior a fost chemat la prima echipa a lui Dinamo pe 3 februarie, ziua în care Unicul Căpitan ar fi implinit 45 de ani.

„Toți m-au primit foarte ok, nu au avut aere sau altceva de genul asta, a fost foarte bine. Mă mai întreabă unii oameni prin mesaje, băi, când te văd jucând la echipa mare, e o presiune”, a spus nepotul lui Cătălin Hîldan pentru AS.ro.

Puștiul este foarte hotărât și abia așteaptă să debuteze la echipa mare. Acesta joacă pe postul de fundaș dreapta, dar și-ar încerca norocul și în atac. Îl are idol pe Zlatan Ibrahimovic.

„Dacă intru pe teren, o să dau tot ce pot mai bun din mine, asta e tot ce o să le promit”. În Italia mi-ar plăcea să joc, la Milan. Zlatan Ibrahimovic este idolul meu, pentru că are nervul lui și este un jucător cu totul special față de ceilalți”, a spus Cătălin Hîldan Junior pentru AS.ro.

Antrenat și de Narcis Răducan

Cătălin Hîldan Jr. ia lecții de la un fost stelist ca să ajungă să scrie istorie pentru Dinamo. Puștiul e antrenat de Narcis Răducan și le promite alb-roşilor că va lupta la fel ca unchiul lui.

„În primul rând, vreau să îi ajut să ajungă fotbaliști, să își îndeplinească visul. M-am gândit să dau din experiența mea tinerilor”, a declarat Narcis Răducan pentru aceeași sursă.

Cu Hîldan Jr. în teren, Dinamo 2 a umilit FCSB 2, învingând cu scorul de 8-2.

Baftă, tinere!!

Citește și:

ASTĂZI BATE DINAMO. Toate detaliile despre meci

-->
Previous ASTĂZI BATE DINAMO. Toate detaliile despre meci
Next Danciu oferă o veste MARE: ”Licența va fi luată”. DETALII

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.