Cătălin Carp: „Nu avem nicio scuză”


-->
Un nou jucător vorbește despre ultima perioadă de la Dinamo. Cătălin Carp, internațional al Republicii Moldova, a oferit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, câteva reacții legate de prima retrogradarea a lui Dinamo în 74 de ani.

Contactat de Playsport.ro, internaționalul moldovean a subliniat că urmează să se hotărască în această lună ce face, dacă rămâne la Dinamo sau își caută alt angajament, întrucât la 30 iunie expiră contractul cu „câinii”.

Încă sunt jucătorul lui Dinamo, dar contractul expiră la sfârșitul lui iunie. Cu domnul Zăvăleanu vorbește impresarul, eu n-am discutat niciodată cu dânsul, nici n-am numărul lui. Nu știu ce se va întâmpla, mai departe vedem. Eu voi vorbi doar pentru mine: sunt multe guri rele și prefer să vorbesc doar în numele meu legat de ceea ce s-a întâmplat la club. Eu am dat totul pentru Dinamo! Dacă te uiți pe statistici, am fost printre primii ca cifre. Am jucat cu sufletul pentru clubul acesta, pentru fani și culori.”

Am zis înainte de meciul cu „U” Cluj, la conferința de presă, că mulțumesc clubului. Anul trecut, am avut o perioadă de jumătate de an când n-am jucat iar la Dinamo mi-am revenit în formă. Nu pot vorbi rău despre Dinamo. Îmi pare rău pentru suporterii clubului pentru cum s-a terminat tot. E o pată neagră în carieră pentru noi, jucătorii. Pentru mine, e prima retrogradare.”

Sunt mulți factori care au dus aici. Dacă e să vorbim, ne trebuie vreo săptămână să discutăm de ceea ce a fost în jurul clubului. Totuși, pe lângă tot ce s-a vorbit despre club, în aceste două meciuri ar fi trebuit să câștigăm, nu avem nicio scuză.”

(n.r. – A meritat „U” Cluj promovarea?) Dacă a trecut, înseamnă că a meritat, dar dacă te uiți la jucători, normal că nu au meritat, valoric vorbind. Au avut și noroc. Păcat pentru culorile clubului, fani și istorie. În rest, repet, nu avem nicio scuză.”

(N.r. – Legat de schimbarea lui Stoican cu Uhrin) Părerea mea e că, indiferent cine e antrenor, chiar și Mourinho, oricine, noi nu avem nicio scuză pentru această retrogradare a lui Dinamo. Trebuie să stăm cu capul în jos, noi jucătorii, și să ne asumăm. Dinamo are puterea să revină în Liga 1, indiferent cine rămâne. Jucătorii care vor fi la Dinamo, trebuie să dea totul pentru Dinamo și să revină în Liga 1, să vorbească mai puțin și să joace!”

Citește și:

OFICIAL Clau-gol se va lupta cu ”câinii”: ajutor de la primărie!

Previous Dusan Uhrin și-a găsit altă echipă
Next Uhrin rupe tăcerea după retrogradare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *