--> -->

Cât timp rămân Mulțescu și Tălnar antrenorii primei echipe EXCLUSIV


-->
Noua conducere a clubului din Ștefan cel Mare a anunțat astăzi că Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar au prelungit contractele cu Dinamo, dar nu s-a specificat și pe ce perioadă.

Lor le-au expirat contractele ieri și astfel singura soluție pentru a mai veni la antrenamentele ”câinilor” până se va instala un nou antrenor era prelungirea. Cei doi vor rămâne la prima echipă până când partea spaniolă va reuși să aducă un alt tehnician.

Cosmin Contra, cel care era primul pe listă, nu ar fi putut oricum să vină până pe 23 august, pentru că se află în această perioadă la Lisabona! Iar prelungirea contractelor celor doi tehnicieni este cel mai bun semn că spaniolii se gândesc serios să-l aștepte pe ”Guriță”.

”Dacă Pablo Cortacero vrea să vorbim trebuie să vină la Lisabona. Eu sunt aici, la Champions League, până pe data de 23 august (n.r. Liga 1 începe pe 22 august). Există posibilitatea unui astfel de întâlniri. Poate între timp și-a schimbat părerea despre cine trebuie să fie antrenor. Din câte știu Dinamo are antrenor”, a declarat Cosmin Contra în urmă cu câteva zile.

Indiferent pe cine vor instala ca nou antrenor, Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar vor rămâne la Dinamo! Cei doi se vor ocupa cel mai probabil de echipa a doua, pe care noii patroni ai ”câinilor” o consideră foarte importantă pentru viitorul clubului. De asemenea, îl vor ajuta în același timp și pe noul antrenor care va veni cu toate informațiile despre echipă în așa fel încât adaptarea acestuia să se facă foarte repede.

Citește și:

Daniel Stanciu, despre venirea lui Tamaș la Dinamo: ”Garantez”

-->
Previous Daniel Stanciu, despre venirea lui Tamaș la Dinamo: ”Garantez”
Next Asta era surpriza pregătită pentru săptămâna DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.