Cât o costă pe Dinamo să joace pe N.A


Dinamo se pregătește să joace pe Arena Națională marele derby cu Steaua, însă costurile sunt destul de mari pentru gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Câinii” trebuie să închirieze arena în momentul semnării contractului, lucru care se va întâmpla cel mai probabil în cursul zilei de astăzi.

Dinamo și Steaua se întâlnesc vineri pe cel mai mare stadion al țării, de la ora 21:30.

Dinamo a decis în cele din urmă să joace pe Arena Națională împotriva Stelei, însă roș-albii trebuie să atragă un nume mare de spectatori pentru a acoperi costurile unui asemenea meci.

Concret, Dinamo va negocia pentru închirierea arenei, suma fiind cuprinsă între 13.000 și 15.000 de euro.

Cel mai probabil, „câinii” vor achita suma de 14.000 de euro. La această sumă se adaugă încă 10.000 de euro, pentru costurile de operare. Dinamo trebuie să achite și utilitățile, cum ar fi energia electrică, apă-canal și gaze.

„O peluză plină va oferi un imens avantaj echipei, iar pentru adversar va fi ca un zid de netrecut. Pe Arena Națională, ai noștri au realizat cele mai frumoase coregrafii. Multe dintre ele au făcut înconjurul lumii. Suporterii vin la stadion și pentru acest spectacol, unde nu avem rival.

Vineri seară vom avea ocazia să arătăm și în tribune CE ÎNSEAMNĂ DINAMO și să arătam toturor CEEA CE POATE FI DINAMO la fiecare meci, de acum înainte.

Este un mesaj și către investitori, pe care îi așteptăm la derby, unde vor avea ocazia să vadă acel fenomen numit Dinamo, care trece cu mult dincolo de fotbal.

În același timp, prezența masivă a suporterilor noștri reprezintă și un ajutor financiar extrem de important pentru club. Suntem siguri ca și jucătorii noștri se vor ridica la înălțimea atmosferei din tribune și că vor realiza o partidă memorabilă”, au transmis Vlad Iacob, administrator special Dinamo 1948, și Eduard Ziriakus Galan, președinte DDB.

Citește și:

Declarație dură: ”Dinamo – CSA Steaua nu trebuia să aibă loc”

Previous Impresii după anunțul oficial al clubului
Next Giani Crețu a plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *