Cât este dispus Șucu să ofere pe Bani


Dan Șucu, noul acționar de la Rapid, este dispus să plătească pentru transferul lui Ahmed Bani, mijlocașul în vârstă de 19 ani al lui Dinamo.

Rapid se luptă cu FC Argeș pentru semnătura tânărului fotbalist, așa cum ProSport a anunțat zilele trecute.

Cu siguranță, Dinamo nu are de gând să îl lase să plece liber de contract, astfel că va cere o sumă de transfer în schimbul lui Ahmed Bani.

Potrivit surselor ProSport, Dan Șucu este dispus să plătească 200 de mii de euro către Dinamo în schimbul lui Ahmed Bani.

Rămâne însă dacă cele două părți se vor înțelege pentru transferul jucătorului crescut de către Dinamo și dacă acesta va alege să meargă la rivala din Capitală.

„Eu tot îi spuneam (n.r. șefului de scouting de la Dinamo) de Ahmed Bani și au spus că nu e jucător să joace vreodată la nivel de Liga 1. Șeful de la scouting a spus că Ahmed Bani nu e de Liga 1. Când era la juniori eu îl forțam la doi ani mai sus. Nimeni nu i-a dat nicio șansă, au râs de mine că îl forțam. Era un copil care nu avea o talie foarte bună, dar acum s-a înălțat și are mai multă forță. El poate face diferența, la fel ca Pitu de la Viitorul. Are viteză, tehnică, lovire foarte bună, niște calități extraordinare. Nu e greu să vezi un copil d-ăsta…” – Gabi Răduță, fost șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo

Citește și:

Ionuț Negoiță oferă soluții: ”Ar fi ideal”

Previous Cum îi răspunde Lupescu lui Nicu Badea
Next Declarații halucinante ale lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *