Cât este dispus să-i ofere Negoiță lui Teixeira


Teixeira (36 de ani) este pe lista de priorități a lui Cosmin Contra. Mijlocașul ofensiv al Astrei își încheie acordul cu giurgiuvenii la finele lunii viitoare și este unul dintre cei mai doriți fotbaliști în acest mercato de vară. Iar patronul Ionuț Negoiță vrea să se țină de cuvânt și să-i facă toate poftele antrenorului care abia a semnat prelungirea pentru a rămâne încă un an în Ștefan cel Mare. Așa că e dispus să-i ofere 11.000 de euro pe lună lui Filipe Teixeira.

Mijlocașul ar fi tentat să accepte oferta chiar dacă la Astra avea 16.500 de euro lunar. El rămâne liber de contract și Astra i-a propus un salariu mult mai mic. Dacă va accepta oferta lui Dinamo el ar avea și diverse bonusuri pe care dacă le va câștiga va ajunge la remunerația pe care o avea la formația din Giurgiu, conform gsp.ro.

„Guriță” a mai lucrat cu fotbalistul portughez la Petrolul Ploiești, în a doua jumătate a lui 2013, antrenorul este principalul atu pentru ca sosirea lui Teixeira în Ștefan cel Mare să devină realitate.

Cei doi ar fi vorbit deja, dar Filipe a cerut timp de gândire pentru că așteaptă niște răspunsuri din străinătate. Oricum, cert este că Teixeira nu va continua la Astra.

Citește și:

Oricine și-ar dori un asemenea cadou! Ce a primit astăzi Filip

-->
Previous Oricine și-ar dori un asemenea cadou! Ce a primit astăzi Filip
Next Situația medicală a lui Sergiu Hanca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.