Cât cere Fabbrini ca să devină ”câine roșu”


Dinamo vrea să-și fortifice echipa pentru sezonul viitor, atunci când va lupta pentru campionat și pentru Cupă, Mircea Rednic dorind să-și rezolve de pe acum principalele mutări. Vă anunțam că roș-albii au discutat cu impresarul jucătorului, Florin Manea, care a confirmat interesul față de italianul care a marcat de 4 ori în 21 de meciuri.

Tratativele au început cu jucătorul de 28 de ani. Conform Gazetei Sporturilor, mijlocașul ofensiv a cerut un salariu lunar de 15.000 de euro, Negoiță i-a oferit doar 7.000 de euro, iar acum s-a ajuns la un comun acord în jurul sumei de 10.000 de euro pe lună. Problema este că Fabbrini a solicitat 50.000 de euro la semnătură, iar șeful de la RIN încă n-a oferit un răspuns în această privință.

„Fabbrini este în ultimele luni de contract. El va deveni liber la vară. Este posibil să ajungă la Dinamo, au fost discuții, și jucătorul este tentat. Acolo este Rednic și echipa este în București, se va bate la trofee sezonul viitor”, a comentat Florin Manea, impresarul lui Fabbrini pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Sorescu a dezvăluit cum a ajuns la naționala de tineret. Cine l-a învățat meserie

-->
Previous Revenire în forță în fotbalul românesc, după ”Dosarul Transferurilor”
Next Sorescu a dezvăluit cum a ajuns la naționala de tineret. Cine l-a învățat meserie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *