Cât a câştigat Dinamo din televizarea meciului cu Athletic


Meciul cu Athletic Bilbao le rotunjește bugetul dinamoviștilor. Doar din televizarea meciului vor obține o sumă consistentă pentru un club de Liga 1. Și dacă mai calculăm și biletele vândute și banii dintr-o calificare în play-off, o surpriză frumoasă pentru fani înseamnă și multe sute de mii de euro în visteria clubului.

„Drepturile TV au fost negociate printr-un intermediar și am obținut suma de 90.000 de euro! Au mai existat două oferte de la două televiziuni de pe piață, aceasta nu a fost singura. Ofertele pe care DigiSport și ProTV le-au făcut au fost mult mai mici.

Digi ne-a oferit 25.000 de euro, iar ProTV, în ultimele clipe, a făcut o ofertă de 70.000 de euro. Deci o sumă mai mică decât cea primită de la intermediarul cu care noi am negociat. Ne-a interesat să obținem cea mai mare sumă, nu și unde le vinde acest intermediar cu care noi am discutat. Acum e foarte bine că e pe TVR pentru că au cea mai mare acoperire.

Vă garantez că am vândut drepturile pe cea mai mare sumă dintre toate echipele care joacă meciuri în cupele europene. Steaua le-a vândut cu 45.000 de euro pentru meciul cu Plzen din Liga Campionilor„, a declarat pentru GSP, purtătorul de cuvânt al clubului din Ștefan cel Mare, Dorin Irimia.

Citește și:

VIDEO La Bilbao va fi stadionul plin. Biletele sunt gratis pentru abonați

-->
Previous EXCLUSIV Rivaldinho: ”Sunt foarte fericit”
Next Lucian Goian a plecat din Australia. Cu cine a semnat pe doi ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *