Cât ar putea dura perioada de insolvență


Dinamo București a intrat în insolvență la finalul lunii iunie. Era ”singura variantă de a salva clubul”, spun cei care cunosc situația delicată din ”Ștefan cel Mare”.

Aceasta nu este prima insolvență din istoria lui Dinamo. În luna mai a anului 2014, când Ionuț Negoiță a preluat pachetul majoritar de acțiuni, clubul a deschis procedura de insolvență, cu greu ”digerată” de fani, mai ales din cauza interdicției de a participa în cupele europene.

A doua insolvență din istoria lui Dinamo ar putea dura trei ani și jumătate

În septembrie 2015, adică după un an și patru luni, Dinamo devenea primul club care ieșea din insolvență. Acum, Digi Sport anunță că situația pare să fie mult mai delicată, iar din estimările noii conduceri a ”câinilor”, întreaga procedură ar dura aproximativ trei ani și jumătate! Asta dacă nu va veni un om puternic din punct de vedere financiar, care să fie dispus să investească în ”Ștefan cel Mare”.

Încurajator este că Dinamo continuă să atragă, chiar dacă rezultatele echipei din ultimii ani au fost mult sub așteptări. Șefii clubului sunt în discuții cu mai mulți oameni de afaceri interesați să se implice, însă nu acesta este obiectivul pe termen scurt pe care-l are conducerea, care vrea, mai întâi, să vadă care este situația ”la virgulă” a clubului.

Vânzarea pe un milion de euro a lui Deian Sorescu ar putea scurta perioada de insolvență a clubului. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi vândut în cele din urmă.

Citește și:

VIDEO Șumudică a răbufnit: ”Stați în banca voastră pe 80-100 de euro! Mai ușor cu pianul”

-->
Previous Un fost antrenor dinamovist e sceptic în privința viitorului lui Dinamo
Next Urmează o deplasare istorică în Bănie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *