Carmen Dan dă detalii despre stadionul Dinamo


La evenimentul de ieri de la Operă, unde CS Dinamo a sărbătorit cei 70 de ani de la înființare, a participat și Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, dar și Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului. Ambele au adus lămuriri cu privire la construirea stadionului din „Ștefan cel Mare”.

„Ca ministru, şi în special ca prima femeie ministru de Interne, nu aş fi crezut că voi avea ocazia să vorbesc atât de mult despre Dinamo în mandatul meu. Şi spun asta nu pentru că nu ar fi onorant să vorbesc despre Dinamo, ci pentru că eu consider că cele mai credibile voci să vorbească despre Dinamo sunt sportivii care au făcut şi fac performanţă pentru acest club.

Dar contextul de anul trecut a făcut ca Dinamo să fie un subiect prioritar al agendei mele, iar asta pentru că mi-am dorit ca acest club să se întoarcă mai mult spre suporterii săi şi să le îndeplinească un vis. Acela de a avea o arenă nouă, modernă, pe măsura aşteptărilor celor care iubesc Dinamo.

Tuturor suporterilor dinamovişti le spun că proiectul noului stadion merge mai departe. Poate nu atât de repede cum ne-am dorit noi, dar vă asigur că acest modern stadion va exista”, a declarat Carmen Dan.

Citește și:

VIDEO Atmosferă de zile mari făcută de PCH la Operă. Ce-și propune programul DDB

-->
Previous Probleme mari pentru Cornel Dinu
Next Unde vrea să ajungă Nedelcearu. Ce spune despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *