Carmen Dan: ”Concluziile au ajuns deja la DNA”


Ministrul de interne, Carmen Dan, a ținut astăzi o conferință de presă prin care a anunțat că în urma analizei făcute asupra modului în care a fost realizată asocierea dintre CS Dinamo și AFC Dinamo, a trimis concluziile la DNA! Carmen Dan a ținut să-i transmită un mesaj și lui Cornel Dinu, după ce acesta a criticat poziția ministrului prin intermediul unei scrisori deschise. Cu toate acestea, nicio veste pozitivă despre stadion.

„Ne-am confruntat în ultimele luni cu situația delicată de la stadionul Dinamo. Timp de 15 ani toți angajații din acest minister au preferat o situație confuză, ca patrimoniul statului să fie în beneficiul și la discreția unui grup restrâns de persoane. Am demarat o serie de verificări pentru clarificare situației. S-au găsit mulți să dea lecții sau să încerce să ne inTimideze.

Amintesc în treacăt de poziția publică a domnului Dinu. Nu i-am răspuns atunci, nu-i răspund nici acum. Am reținut doar că nu are o problemă în a jigni o persoană, o doamnă, dacă nu un ministru, și-am mai reținut că a vrut să arate că are cultură generală. Și atât! Eu cred că cei mai mulți au înțeles, suporteri și iubitori de sport, adică români, că ne dorim un stadion pentru ei și numai pentru ei.

Astăzi, vă anunț că am finalizat controlul cu privire la modul în care s-a realizat asocierea dintre CS Dinamo și Asociația FC Dinamo, iar concluziile au ajuns deja la DNA!

Raportul de control a fost trimis miercuri la această unitate de parchet, iar juriștii ministerului vor continua pe plan civil pentru a rupe această asociere păguboasă pentru clubul sportiv Dinamo și pentru Ministerul Afacerilor Interne”, a spus Carmen Dan în cadrul unei conferințe de presă.

Previous Dănciulescu, despre ce a discutat cu Adam Nemec
Next S-A DECIS Cine va fi căpitanul lui Dinamo.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *