Care sunt condițiile lui Marius Niculae ca să vină președinte la Dinamo


Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, a fost vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Ionel Dănciulescu în conducerea câinilor. El recunoaște că nu ar spune nu unei oferte, dar ar veni doar dacă i s-ar satisface anumite condiții.

”Nu am avut nicio discuție după plecarea lui Ionel Dănciulescu. M-aș gândi să vin la Dinamo, dar numai în condițiile mele. Să mă lase să-mi fac treaba, să-mi aleg singur antrenorul, jucătorii și la final sunt obiective, anul acesta, așa, anul viitor așa și așa mai departe. Vreau să fac totul ca afară. Nu vine cineva că are o ofertă pentru X și să-i dăm drumul. Chiar vorbeam aseară cu Adrian Ilie de Viitorul, că nu mai au atacantul ăla, Țucudean…Cu Țucudean au luat titlul. Lucrurile trebuie făcute cu cap”, a declarat Marius Niculae la GSP Live.

„Jucătorii trebuie să aibă altă atitudine când se schimbă antrenorul. Trebuie să demonstreze că merită să fie acolo. Nu mi-a plăcut atitudinea lor, mă așteptam la mult mai mult. Nu-mi place să dau nume, dar nu mi-a plăcut atitudinea per total”. Marius Niculae, fost atacant Dinamo

Citește și:

SOLUȚIE Contra se va baza pe un jucător pe care-l cunoaște de la Dinamo

Previous SOLUȚIE Contra se va baza pe un jucător pe care-l cunoaște de la Dinamo
Next S-a încheiat telenovela Grozav. Ce s-a întâmplat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *