Care sunt cei 4 fotbaliști care au contract doar până în mai!


Pe lângă discuțiile privind preluarea clubului, sau tentativele de a-l achiziționa, Dinamo se pregătește de meciurile ce-au mai rămas din play-out. Florin Bratu are pe cap în aceste zile să găsească terenuri de antrenament pentru elevii săi, bineînțeles, acoperite, fiindcă nu mai poate face nici pe ”sinteticul” de la Săftica. Iar în perspectiva finalului de sezon, să aibă liniștea necesară pentru a promova cât mai mulți tineri din pepinieră.

Aceasta fiindcă cel puțin 4 fotbaliști nu vor mai juca sigur ultima etapă de campionat, cea din luna iunie, cu Sepsi Sf. Gheorghe de acasă. Cei patru sunt Penedo, Romera, Maric și Katsikas, iar ei au contract până la finalul lunii mai. Așa au fost întocmite actele, oficialii clubului de la acea dată considerând că Dinamo nu va avea probleme și va juca în play-off, care se încheie la finalul lunii mai! Lor li s-ar mai putea întocmi anexe la contract, dar de văzut dacă se va mai vrea acest lucru sau Dinamo / Ionuț Negoițâ va dori să facă o economie salarială. Ar mai trebui să plătească în jur de 30.000 de euro pentru un singur meci, fiindcă ar fi nevoit să încheie înțelegerea pe încă o lună! Ceea ce probabil nu se va întâmpla.

Bratu și Dănciulescu pregătesc și viitorul, adică mercato de vară, fiindcă în afara celor patru, mai sunt alți cinci jucători în situația de a pleca. Și niciunul nu va fi reținut, mai ales că nici ei nu ard de nerăbdare să continue. Brănescu, Monroy, Torje, Nica și Nemec își încheie contractele cu Dinamo, dar la finele lunii iunie. Ei pot juca, teoretic, în ultimul meci al ediției.

-->
Previous TRĂDAREA ANULUI? Rednic, ofertat de FCSB. Răspunsul antrenorului
Next Ce-a făcut Penedo în primul amicalul al Panama din 2018. A dat de un vis urât al ”câinilor”!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *