Care este situația negocierilor privind noul selecționer


Cosmin Contra a fost anunțat ieri de toată presa ca viitorul selecționer al României deși acesta a negat că a bătut deja palma cu FRF. Totuși, antrenorul își dorește acest post, dar se pare că lucrurile sunt în continuare încurcate.

Doi oameni poartă negocierile cu posibilii viitori selecționeri. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu. Dar nu se va merge pe mai multe piste în paralel. Și încă șefii de la FRF mai așteaptă un răspund de la Dan Petrescu, care este favoritul tuturor pentru a prelua naționala.

Doar dacă Petrescu va decide să refuze, Burleanu şi preşedintele Comisiei Tehnice vor discuta cu Gheorghe Hagi, al doilea pe lista avansată de Comisa Tehnică. Dacă Hagi va dori să discute. Numai că declaraţiile oferite de „Rege” în ultima perioadă anticipează un refuz al preluării echipei naţionale. Abia apoi se va aborda şi varianta Cosmin Contra, care în continuare pare cea mai plauzibilă în acest moment, scrie digisport.ro.

Oricum ar fi, antrenorul lui Dinamo va sta pe bancă la meciul cu CS U Craiova pentru a nu se despărți de echipa din Ștefan cel Mare după o înfrângere dureroasă.

Citește și:

Ministerul a pus un nou președinte la CS Dinamo

Previous Ministerul a pus un nou președinte la CS Dinamo
Next Ioan Andone a desființat un jucător dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *